Contacte  

Telèfon 24 hores

977 750 422

Correu elèctronic
info@sfreus.cat

Detall Floral Imprimir

Llistat de defuncions

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix un ampli ventall de diferents tipus de composicions florals per poder fer arribar a les famílies.

Properament es podran formalitzar les comandes mitjançant la nostra pàgina web. Amb la informació de cada defunció, hi haurà un enllaç amb el nom "Enviar Detall Floral" que us portarà al catàleg on podran escullir les flors que desitgin fer arribar a la família.

Només podrem oferir el servei de venda online de flors per a les persones difuntes que estiguin en alguna sala de vetlla del Tanatori Municipal de Reus i que la família hagi autoritzat que la informació aparegui a la nostra web.

Aquí també poden consultar el nostre catàleg per a que puguin escollir entre Corones, Centres i Rams. A cada detall hi poden afegir una dedicatòria.

Mentrestant no estigui en funcionament aquest servei OnLine, poden fer les comandes per telèfon, a través del número 977750422.

En aquells casos que no està publicada la informació a la nostra web, poden telefonar al número 977750422 per saber si poden fer la comanda telefònicament. Cal que tinguin a mà una targeta de crèdit per poder fer el pagament.

La factura emesa pot ser tiquet factura o amb les dades fiscals. En el cas de necessitar factura amb dades fiscals cal que quan ens telefonin ens les donin.

En el arxiu adjunt poden veure els diferents models.


Ajuntament de Reus
Reus serveis municipals