Contacte  

Telèfon 24 hores

977 750 422

Correu elèctronic
info@sfreus.cat

Plaça de Pablo Picasso, 1, 43204 Reus

Què cal fer en cas de defunció? Imprimir

Llistat de defuncions

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp posa a disposició de les persones que ho necessitin un servei d’atenció telefònic de 24 hores els 365 dies de l’any. Mitjançant el número 977 750 422, ens poden telefonar per comunicar la defunció i demanar assessorament dels tràmits que s’han de fer, dels documents que han de portar i concertar l’hora d’atenció per a la contractació del servei.

El nostre servei de contractació és de 8.00 a 22.00 h de dilluns a divendres i de 8.00 a 20.00 h dissabtes i festius.

Els atendrem i assessorarem en aquests difícils moments. En el cas que el difunt tingués contractada una pòlissa d’assegurança per defunció, ens posarem en contacte amb la companyia corresponent per conèixer l’abast del servei assegurat.

La documentació necessària per a la contractació del servei és la següent:

  • DNI del difunt.
  • DNI de la persona que actuï com a declarant.
  • Certificat Mèdic de Defunció signat pel metge (en els casos de mort natural no subjectes a intervenció judicial). Serveis Funeraris Reus i Baix Camp proporcionarà aquests documents al Tanatori, les 24 hores al dia, per complimentar en el cas que la defunció no es produeixi en un establiment en què ja els tinguin en dipòsit. En cas de repatriació a l’estranger caldran dos certificats mèdics originals signats pel metge.
  • Roba o llençols per vestir.
  • Títol de la sepultura (si en disposen i desitgen utilitzar-la).
Ajuntament de Reus
Reus serveis municipals