Contacte  

Telèfon 24 hores

977 750 422

Correu elèctronic
info@sfreus.cat

Serveis al Cementiri Imprimir

Llistat de defuncions

HORARI MATÍ TARDA

Estiu

de l'1 de maig al 31 d'octubre

9.00 a 13.00 16.00 a 19.00

Hivern

del 1 de novembre al 30 d'abril

9.00 a 13.00 16.00 a 19.00

Diumenges i festius

de 9.00 a 17.00 hores ininterrompudament

 

El Cementiri de Reus ofereix diferents serveis a les famílies.
Els serveis bàsics que es realitzen al cementiri són els enterraments, els trasllats de restes a altres sepultures del Cementiri o a d’altres poblacions, la concessió de sepultures (temporals o de lloguer provisional), la gestió de les taxes de cementiri i els tràmits administratius tant dels que es deriven dels anteriorment esmentats com de les transmissions de dret.

 

Sepultures

Les sepultures del cementiri de Reus s’ofereixen en règim de concessió, el qual s'estableix a l'Ordenança de Cementiris vigent en aquell moment. Els tipus bàsics de sepultura són els següents.

 • Nínxols.

  Per una banda, disposem de nínxols nous, no utilitzats, els quals no es poden adquirir si no és per a una utilització immediata. El que si que és possible és l’adquisició de concessions de nínxols recuperats dels quals n’existeixen diferents tipologies.
  També es posen a disposició de qui ho necessiti, nínxols per concedir en el moment de l’enterrament en règim de lloguer provisional per a un mínim de 2 anys.

 

 • Tombes.

  Per a aquells que desitgin una sepultura a terra també existeix la possibilitat d’adquirir concessions d’una de recuperada a la part històrica, més econòmica, o una de nova a la part ampliada.

 

 • Capelles.

  Les capelles són potser les sepultures més singulars del Cementiri de Reus. L'envolten en la seva totalitat. Novament tenim la possibilitat d’adquirirne concessions a la part històrica una de recuperada o una de nova a la zona de l’ampliació.

 

 • Tomba de cendres.

  El servei més nou del cementiri és la possibilitat que, de forma gratuïta, els usuaris del Crematori puguin dipositar en una tomba situada a la part més noble del Cementiri l’urna amb les cendres dels seus difunts.
  Aquesta tomba disposa d’un dispositiu per impedir que s’hi dipositin objectes diferents a les urnes i també impedeix la visió de l’interior de la tomba durant les operacions deintroducció de noves urnes.

 

 • Columbaris

  Les persones que vulguin dipositar les urnes de forma no anònima disposem de columbaris situats a la zona de l'ampliació. Les concessions de columbaris són per 20 o 30 anys.

diapositiva destacada

Més imatges

diapositiva relacionada amb contingut
diapositiva relacionada amb contingut
Ajuntament de Reus
Reus serveis municipals