Contacte  

Telèfon 24 hores

977 750 422

Correu elèctronic
info@sfreus.cat

Plaça de Pablo Picasso, 1, 43204 Reus

Serveis Funeraris Imprimir

Llistat de defuncions

Horaris
De 8.00 a 22.00 tots els dies del Any

 

 

 


Assistència a les famílies

 Des de les oficines del Tanatori es realitza la contractació de tots els serveis oferts per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. També es realitzen els tràmits del registre civil, d’aquesta forma les famílies s’eviten desplaçaments en aquests moments difícils.

En aquells casos en que existeix una assegurança de decés, Serveis Funeraris Reus i Baix Camp facilitarà tots els tràmits amb la companyia per a la realització del servei.

 

Sala de vetlla

 El Tanatori de Reus posa al servei de les famílies 6 sales de vetlla. Les sales de vetlla disposen de lavabo privat, telèfon per rebre trucades i estança a banda per a l'exposició del fèretre en un túmul refrigerat. Totes 6 sales són exteriors amb vistes a un jardí.

 

Aparcament

 Davant de l’edifici del Tanatori existeix una zona d’aparcament no vigilada de 150 places a 1a disposició dels visitants i les famílies.


Sala de cerimònies

 El Tanatori pot un oferir una sala de cerimònies, 110 cadires, per a aquelles famílies que desitgin ferhi la cerimònia de comiat al difunt. Aquesta disposa d’una decoració neutre que permet la realització d’actes civils i de les diferents creences religioses.


Cerimònia civil

 Per a aquelles famílies que ho desitgin Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix un servei de cerimònia civil.

 

Vehicles

Per decisió del consell d’adminstració no es fa cap diferenciació en el vehicle fúnebre sigui quin sigui el servei contractat. Per aquesta raó la flota de vehicles està composada de 4 vehicles de cerimònies de la marca Mercedes Benz, una furgoneta per a les recollides i un vehicle de suport.

 

Flors

Aquells familiars que ho desitgin poden contractar flors per als difunts que es troben en aquell moment a les sales de vetlla. De totes formes el Tanatori no té cap inconvenient per rebre flors de altres procedències.

Altres serveis

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix altres serveis relacionats amb els serveis funeraris entre els que destaquen els següents:

 

  • Esqueles de premsa escrita com radiofòniques.
  • Trasllats en destinacions estatals i internacionals.
  • Taxis d’acompanyament.

 

 Venda automàtica

 El Tanatori disposa d’una sala amb màquines de venda automàtica on es poden adquirir begudes calentes, refrescs i menjar.

diapositiva destacada
Ajuntament de Reus
Reus serveis municipals