DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

CAPELLA DE LES VÍCTIMES DEL BOMBARDEIG DE LA GUERRA CIVIL

El dia 18 de setembre de l'any 1937, el consistori reusenc va crear una sepultura especial que va posar a disposició dels familiars de les víctimes del bombardeig aeri de l'exèrcit franquista. Aquell dia la ciutat estava consternada perquè el dia abans, s'havia viscut el que fins aleshores era el dia més tràgic de la guerra civil amb un atacs que van travessar tota la ciutat i van provocar un gran nombre de morts. Fins a la fi de la guerra, en aquest espai es va enterrar una part important de les 214 víctimes de la guerra que s'han pogut documentar.

CAPELLA DE LES VÍCTIMES DEL BOMBARDEIG DE LA GUERRA CIVIL
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga