DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

Contacteu-nos

Un usuari rep un tríptic sobre persones en situació de dol.

CONTACTEU AMB NOSALTRES

Els professionals dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (Tanatori Municipal, Crematori Municipal i Cementiri General de Reus) estem a la vostra disposició per tal d'ajudar-vos en aquests moments tan especials amb la voluntat de gestionar el millor possible el record de les persones que ens deixen i el dol dels seus éssers estimats.

Telèfon

977 750 422

Correu electrònic

[email protected]

FORMULARI DE CONTACTE

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us informem que les vostres dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS SERVEIS MUNICIPALS, S.A. – SERVEIS FUNERARIS REUS I BAIX CAMP (“SF REUS”) com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de donar tràmit a la vostra petició de contacte, sobre la base del vostre consentiment previ. Us informem que, per a la consecució d’aquesta finalitat, SF REUS no portarà a terme decisions individuals automatitzades, incloent-hi l’elaboració de perfils. Es poden preveure cessió de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per la consecució de la finalitat, i les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les vostres dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les vostres dades, enviant una comunicació per escrit a l’adreça Plaça de Pablo Picasso, núm. 1 – 43204 Reus (Tarragona), a l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus (https://www.reus.cat/oficina-datencio-ciutadana-oac). Addicionalment, si considereu que REDESSA està tractant les vostres dades personals de forma inapropiada, podeu dirigir les vostres reclamacions davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT). Per a més informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal, podeu consultar la nostra Política de Privacitat al següent enllaç: https://www.sfreus.cat/politica-de-privacitat

LES NOSTRES OFICINES

Pl. Pablo Picasso, 1 43204 - Reus

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga