DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

INSTAL·LACIONS

Passadís del tanatori

UN SERVEI FUNERARI
INTEGRAL

Els Serveis Funeraris Reus i Baix Camp us ofereixem un servei integral amb la voluntat de facilitar-vos el procés de comiat dels vostres éssers estimats: el Tanatori Municipal, el Crematori Municipal i el Cementiri General de Reus.

Sala de vetlla
Taula d'una sala de vetlla

TANATORI

Aquest equipament està composat per vuit sales de vetlla distribuïdes en dues plantes a l'entorn de les nostres oficines. Compta també amb una àmplia sala de cerimònies.

Instal·lacions del cementiri
cementiri

CEMENTIRI

Aquest recinte funerari és propietat de l'Ajuntament de Reus i està gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. Un espai simbólic amb un patrimoni viu que ens recorda la història de la ciutat de Reus pas a pas.

Exterior de les instal·lacions del crematori
Estàtua a l'interior de les instal·lacions

CREMATORI

Es tracta d'un equipament funerari municipal situat a tocar mateix del Cementiri General de Reus. Dotat amb dos forns crematoris i amb una àmplia sala de cerimònies.

Estàtua d'un àngel
Cementiri
Cementiri
Cementiri

VISITES AL CEMENTIRI

El Cementiri General de Reus és propietat de l'Ajuntament de Reus i gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. Es tracta d'un recinte funerari -creat l'any 1871 gràcies al llegat de l'advocat i polític liberal reusenc Josep Sardà i Cailà- que ens parla d'història de la nostra ciutat per totes els costats.

En el cas que us interessi realitzar alguna visita a aquest equipament ens feu arribar un mail a [email protected] i ens posarem en contacte amb vostès.


COM ARRIBAR-HI

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga