DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

INSTAL·LACIONS

Passadís del tanatori

UN SERVEI FUNERARI
INTEGRAL

Els Serveis Funeraris Reus i Baix Camp us ofereixem un servei integral amb la voluntat de facilitar-vos el procés de comiat dels vostres éssers estimats: el Tanatori Municipal, el Crematori Municipal i el Cementiri General de Reus.

Sala de vetlla
Taula d'una sala de vetlla

TANATORI

Aquest equipament està composat per vuit sales de vetlla distribuïdes en dues plantes a l'entorn de les nostres oficines. Compta també amb una àmplia sala de cerimònies.

Instal·lacions del cementiri
cementiri

CEMENTIRI

Aquest recinte funerari és propietat de l'Ajuntament de Reus i està gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. Un espai simbólic amb un patrimoni viu que ens recorda la història de la ciutat de Reus pas a pas.

Exterior de les instal·lacions del crematori
Estàtua a l'interior de les instal·lacions

CREMATORI

Es tracta d'un equipament funerari municipal situat a tocar mateix del Cementiri General de Reus. Dotat amb dos forns crematoris i amb una àmplia sala de cerimònies.

Estàtua d'un àngel
Cementiri
Cementiri
Cementiri

VISITES AL CEMENTIRI

El Cementiri General de Reus és propietat de l'Ajuntament de Reus i gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. Es tracta d'un recinte funerari -creat l'any 1871 gràcies al llegat de l'advocat i polític liberal reusenc Josep Sardà i Cailà- que ens parla d'història de la nostra ciutat per totes els costats.

En el cas que us interessi realitzar alguna visita a aquest equipament ens feu arribar un mail a [email protected] i ens posarem en contacte amb vostès.

Poden visualitzar el vídeo "Cementiri de Reus. Una passejada", clicant aquí.

També poden veure el vídeo "150 anys del Cementiri General de Reus. Visites nocturnes Des de Casa", clicant aquí.

PROPERES CONVOCATÒRIES

30

jun
2024

VISITES DIÜRNES AL CEMENTIRI GENERAL DE REUS 2024

11:00h

Inscripcions

COM ARRIBAR-HI

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga