DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

La nostra raó de ser

Una sala del tanatori

LA NOSTRA
RAÓ DE SER

L’Ajuntament de Reus presta els serveis funeraris a través de l’empresa de capital íntegrament municipal, Reus Serveis Municipals SA, mitjançant la divisió “Serveis funeraris Reus i Baix Camp”.

Serveis Funeraris de Reus i Baix Camp té com objecte la gestió, desenvolupament i explotació dels serveis funeraris en la seva concepció més àmplia, que inclou la gestió i explotació del Tanatori públic, del Cementiri Municipal de Reus i del Crematori, i la prestació de tots aquells serveis i subministraments de productes necessaris per a poder oferir una gestió integral de les necessitats de la ciutadania al respecte.

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp facilita a les famílies un servei indispensable, un servei no desitjat, de caràcter puntual, que es desenvolupa en un moment de molta sensibilitat. La implicació de l’Ajuntament de Reus, i del Consell Comarcal del Baix Camp, assegura que el més important serà sempre la satisfacció de les necessitats de la ciutadania.

Posem a l’abast de l’usuari la nostra experiència tant en l’organització de les cerimònies de comiat, com en la contractació de serveis complementaris, la prestació de serveis de sales de vetlla, els serveis de crematori, els trasllats a d’altres poblacions, i l’assessorament en les seves relacions amb les companyies d’assegurances quan és necessari.

L’organització posa tots els seus mitjans a disposició de les famílies, treballa constantment per tal de millorar la qualitat dels serveis i forma els seus treballadors per tal que siguin el més professionals possible. 

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga