DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?
Tanatori

TANATORI MUNICIPAL DE REUS

Aquest equipament està format per vuit sales de vetlla distribuïdes en dues plantes a l'entorn de les nostres oficines.

icona d'un rellotge

HORARI

Cada dia

08:00h a 22:00h

Compta també amb una àmplia sala de cerimònies. Hi podeu accedir per dos accessos diferents, un dels quals dotat amb una àmplia zona d'aparcament.

El Tanatori de Reus que va ser inaugurat l’any 1991 disposa de les instal∙lacions següents:

Sales vetlla

El tanatori posa a disposició de les famílies sales de vetlla on poden rebre els familiars i amics. Aquestes sales de vetlla disposen de lavabo privat, telèfon per rebre trucades i armari per guardar la roba d’abric.

Sala de cerimònies

A les instal∙lacions del tanatori existeix una sala de cerimònies amb una capacitat per a 110 persones assegudes. En aquesta sala es poden celebrar actes de comiat dels difunts de qualsevol confessió religiosa.

Per a aquelles famílies que ho desitgin Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix un servei de cerimònia civil.

Sala de les Emocions

Espai amb la voluntat d'ajudar els més petits a gestionar l'inici del procés de dol per la pèrdua d'una persona estimada. Aquest és un procés que afecta a totes les edats i la Sala de les emocions serveis per ajudar a les famílies a explicar i gestionar aquest sentiment. 

Està dissenyada per transmetre serenitat i calma, incloent-hi la integració d'elements i activitats que en faciliten l'expressió emocional. L'espai està decorat tenint en compte la capacitat de comprensió dels més petits de la família i es converteix en una experiència didàctica que vol detectar sentiments i canalitzar-los a través de la imaginació, el dibuix, l'escriptura, la creativitat i la lectura. Per aconseguir-ho, s’utilitza l’òliba, com a element simbòlic, en diversos estats d'ànim que evoquen la ràbia per la pèrdua d'un familiar o d'un amic, o la recerca de la calma i la serenitat. Una experiència que es recomana que es porti a terme amb la presència i el guiatge de persones adultes -amics o familiars- que tutelin els infants.

Aparcament

Per tal de facilitar l ’accés dels familiars i les visites Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha anat adquirint el solars en venda al sud del Tanatori. Actualment disposa de 150 places d’aparcament no vigilades a disposició dels usuaris del Tanatori.


GALERIA D'IMATGES


COM ARRIBAR-HI

Pl. Pablo Picasso, 1 43204 - Reus

977 750 422 · [email protected]


ALTRES INSTAL·LACIONS

Crematori

Crematori

Es tracta d'un equipament funerari municipal situat a tocar mateix del Cementiri General de Reus. Dotat amb dos forns crematoris i amb una àmplia sala de cerimònies.

Aneu al crematori
Fosses històriques

Cementiri

Aquest recinte funerari és propietat de l'Ajuntament de Reus i està gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

Aneu al Cementiri
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga