DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?
Fosses històriques

CEMENTIRI GENERAL DE REUS

Aquest recinte funerari és propietat de l'Ajuntament de Reus i està gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

icona d'un rellotge

HORARI

Dilluns a dissabte

9:00 a 13:00 i 16:00 a 18:30

Diumenge i festius

9:00 a 17:00

Un espai simbólic amb un patrimoni viu que ens recorda la història de la ciutat de Reus pas a pas. El Cementiri General de Reus es va inaugurar l’any 1871 i és d’estil neoclàssic. Durant la seva més que centenària història ha anat acumulant obres d’art funerari constituint actualment un conjunt més que destacable.

Actualment segueix donant servei a la ciutat, fet el que el manté viu tant en la seva part històrica com en les successives ampliacions que han deixat espai per al seu futur desenvolupament.

Sepultures

El cementiri compta al voltant d’unes13.500 sepultures. Existeixen quatre tipologies bàsiques de sepultures: panteons, capelles, tombes i nínxols.

Columbaris

Aquest servei, nou del cementiri de Reus, permet la inhumació d’urnes de cendres dins de les instal∙lacions del cementiri.

Tomba de cendres

L’any 2006 s’ha posat en funcionament un nou servei gratuït, la tomba de cendres que permet als usuaris del crematori dipositar les cendres en una sepultura situada en un lloc destacable del cementiri.

Tombes singulars

El Cementiri de Reus disposa d’un gran nombre de sepultures singulars, ja sigui per la història que hi ha darrera seu com per la seva vàlua artística.


GALERIA D'IMATGES


CERCADOR DE SEPULTURES

Estàtua d'un àngel
Cementiri
Cementiri
Cementiri

VISITES AL CEMENTIRI

El Cementiri General de Reus és propietat de l'Ajuntament de Reus i gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. Es tracta d'un recinte funerari -creat l'any 1871 gràcies al llegat de l'advocat i polític liberal reusenc Josep Sardà i Cailà- que ens parla d'història de la nostra ciutat per totes els costats.

En el cas que us interessi realitzar alguna visita a aquest equipament ens feu arribar un mail a [email protected] i ens posarem en contacte amb vostès.

Poden visualitzar el vídeo "Cementiri de Reus. Una passejada", clicant aquí.

També poden veure el vídeo "150 anys del Cementiri General de Reus. Visites nocturnes Des de Casa", clicant aquí.

PROPERES CONVOCATÒRIES

30

jun
2024

VISITES DIÜRNES AL CEMENTIRI GENERAL DE REUS 2024

11:00h

Inscripcions

COM ARRIBAR-HI

Avinguda de la Pau, s/n 43203 - Reus

977 341 272 · [email protected]


ALTRES INSTAL·LACIONS

Tanatori

Tanatori

Aquest equipament està format per vuit sales de vetlla distribuïdes en dues plantes a l'entorn de les nostres oficines.

Aneu al tanatori
Crematori

Crematori

Es tracta d'un equipament funerari municipal situat a tocar mateix del Cementiri General de Reus. Dotat amb dos forns crematoris i amb una àmplia sala de cerimònies.

Aneu al crematori
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga