DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

Detalls florals

En aquest apartat teniu la possibilitat d'escolllir i fer arribar a la sala de vetlla que desitgeu algun dels detalls florals existents en la nostra botiga on-line

Treballadors de la funeraria amb un centre de flors al fons

Detalls florals

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix un ampli ventall de diferents tipus de composicions florals per poder fer arribar a les famílies.

Podeu formalitzar les comandes mitjançant la nostra pàgina web. Amb la informació de cada defunció, hi ha un enllaç amb el nom “Enviar Detall Floral” que us portarà al catàleg on podreu escullir les flors que desitgeu fer arribar a la família.

Oferim el servei de venda online de flors per a les persones difuntes que estiguin en alguna sala de vetlla del Tanatori Municipal de Reus i que la família hagi autoritzat que la informació aparegui a la nostra web.

Aquí també podeu consultar el nostre catàleg per a que pugeu escollir entre Corones, Centres i Rams. A cada detall hi podeu afegir una dedicatòria.

En aquells casos en què no estigui publicada la defunció a la nostra web, podeu telefonar al número 977750422 per saber si podeu fer la comanda telefònicament. Cal que tingueu a mà una targeta de crèdit per poder fer el pagament.

La factura emesa pot ser tiquet factura o amb les dades fiscals. En el cas de necessitar factura amb dades fiscals cal que quan ens telefoneu ens les doneu.

BOTIGA ONLINE FLORAL

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

També posem a la vostra disposició un servei que us permetrà fer arribar directament alguns d'aquells detalls florals al CEMENTIRI GENERAL DE REUS, tot coincidint amb una cerimònia de comiat.

També es pot activar aquest servei en aquell moment de l'any que desitgeu fer-lo arribar a alguna de les sepultures de familiars o amics. Nosaltres ens n'encarregarem de tot.

Ves a la botiga de flors
Una treballadora dels serveis funeraris ensenya el catàleg de detalls florals.

GALERIA D'IMATGES


TENIU ALGUN DUBTE?

Els nostres professionals us ajudaran en tot moment a resoldre i entendre qualsevol dubte que tingueu al llarg del procés de comiat d'un familiar o d'un/a amic/ga. Aquests enllaços trobareu també algunes respostes a qüestions que desitgeu clarificar.

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga