DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

Crematori

Imatge del crematori

Crematori

Els Serveis Funeraris Reus i Baix Camp us ofereixen un servei integral a l'hora de gestionar l'adéu als nostres familiars i als nostres amics/gues: el Tanatori Municipal, el Crematori Municipal i el Cementiri General de Reus. En aquest apartat podeu consultar els serveis que s'ofereixen des del Crematori Municipal, ubicat al costat del Cementiri General de Reus.

Els serveis bàsics de cremació són:

 • L’organització del servei d’incineració de difunts.
 • Subministrament d’urnes cineràries i reliquiaris.
 • Servei de cremació.
 • Tractament i lliurament de les cendres als familiars.
 • Les tasques administratives necessàries per a la prestació del servei.
 • Creació de la documentació acreditativa de les cendres dels difunts.
 • L’atenció a les persones en el moment de la cremació. Les instal·lacions del crematori disposen d’una sala de cortesia per als familiars.
 • Registre de les cremacions realitzades al Crematori de Reus.
incineracio

ACOMPANYAMENT FINAL

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix a les famílies que ho desitgin la possibilitat d'acompanyar els vostres difunts a les instal·lacions del Crematori Municipal de Reus. També us oferim la possibilitat de realitzar aquest acompanyament de manera personalitzada d'acord amb els vostres desitjos.

ceremonies

SALA DE CERIMÒNIES

Les instal∙lacions del Crematori disposen d’una sala de cerimònies que pot ser utilitzada tant per les famílies que desitgin incinerar com per aquelles en què el destí final és el Cementiri situat al costat del Crematori.

Aquesta sala pot ser utilitzada per a la realització de cerimònies de qualsevol confessió religiosa i cerimònies civils. Serveis Funeraris Reus i Baix Camp disposa d’un servei de cerimònies civils per a aquelles famílies que ho desitgin.

DESTINACIÓ DE LES CENDRES

Es pot decidir què es vol fer amb les cendres i triar alguna d’aquestes possibles destinacions:

 • Nínxol familiar. Les persones que ja disposen d’un nínxol en un cementiri hi poden inhumar les cendres.
 • Columbari. Tipus de sepultura dissenyat expressament per poder contenir l’urna amb les cendres.
 • Custòdia familiar: El familiar es pot endur l’urna al seu domicili particular.
 • Font i tomba de cendres: Espai que Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha dissenyat per oferir, de forma gratuïta, a totes les persones que hagin contractat el servei de cremació. Els familiars poden dipositar la urna en aquesta tomba la qual ja no es podrà recuperar.

TENIU ALGUN DUBTE?

Els nostres professionals us ajudaran en tot moment a resoldre i entendre qualsevol dubte que tingueu al llarg del procés de comiat d'un familiar o d'un/a amic/ga. Aquests enllaços trobareu també algunes respostes a qüestions que desitgeu clarificar.

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga