DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

CAPELLA MARGENAT

Del conjunt monumental existent al Cementiri General de Reus en destaquen dues sepultures modernistes. La primera, la Capella Margenat,  és obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, deixeble d’Antoni Gaudí i autor també de la coneguda Casa Navàs ubicada a la Plaça Mercadal de Reus.

Aquesta capella és la número 33 del recinte antic i es troba situada a la part central del mur est. Va ser construïda per encàrrec de Josep Margenat i Fàbregas, que hi va enterrar les despulles del seu fill primogènit. La seva planta és centralitzada i quadrangular i es cobreix amb volta de creueria. Els nervis que la sostenen descansen sobre les quatre columnas angulars.

Al paviment hi localitzem lloses de marbre i mosaics amb decoració força variada. Els murs están dividits en dues parts per un fris amb un relleu de flors i àngels. A la part inferior es combinen les peces de marbre de forma quadrangular i mides diverses i a la superior hi ha un mosaic de creus gregues combinades amb flors i fulles vorejant els nervis.

CAPELLA MARGENAT
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga