DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

CAPELLA SEDÓ

D'estil neoclàssic. D''aquesta capella en destquen els seu sarcòfags en marbre blanc i negre decorats amb motius florals de ferro i la imatge de la Marededéu dels Dolors. La major part de la decoració està feta en marbre i ferro, obra de l'escultor barceloní Eduard B. Alentorn, nascut l'any 1855. Va ser deixeble dels germans Venaci i Agapit Vallmitjana (autor del Mauloleu Òdena-Yglesias) que el van introduir en el citat moviment artístic, cedint-li a l'any 1882 la realització de l'escultura Venus de la Cascada del Parc de la Ciutadella. A la part central de la capella hi trobem un altar de marbre presidit per la imatge d'una Verge Dolorosa i, als laterals, aquests dos sarcòfags de pedra decorats minuciosament amb fulles d'acant i amb una tapa totalment decorada amb fulles de roure, de palmera i de falguera. Diferents figures de cracs talats en pedra sostenen els citats sarcòfags i es poden contemplar també les corones de flors metàl·liques de color negre.

CAPELLA SEDÓ
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga