DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

CRONOS

L'escultura representa el déu Cronos i destaca per portar a les mans els atributs que simbolitzen el pas del temps i la mort: el rellotge de sorra i la dalla. Per això, aquesta figura és coneguda popularment com el Peret de la Dalla. La imatge va ser realitzada a partir d’un model projectat per l'escultor Roig i Soler. En un primer moment va presidir la façana principal de l'entrada al Cementiri, com a signe del caràcter no confessional del recinte. El 1939, a partir de la victòria franquista en Cronos va ser retirat i substituï per una creu. L'any 2004 va ser restaurat i ubicat en el seu emplaçament actual. Dos anys més tard, el 2006 una rèplica de la figura torna a presidir la citada façana d'entrada.

CRONOS
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga