DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

ENTRADA PORTICADA

Josep Sardà i Cailà, l'advocat i polític liberal reusenc que, amb una part del seu llegat, va fer possible el projecte de construcció explicava que "havia sentit una gran decepció a l'haver d'enterrar el seu germà a l'antic Cementiri del Roser... un cementiri petit i pobre en el qual amb prou feina hi cabia tota la comitiva que el va anar a acomiadar. Era una petita i trista plaça amb proxos, sense panteons, ni estàtues, ni capelles, ni arbres, ni flors. Auell dia vaig decidir començar la meva darrera obra per la ciutat de Reus. fer que tinguéssim un cementiri general, per a tothom. El meu germà i jo vam lluitar tota la vida perquè entre els vius no hi hagués diferències, ara ho faria perquè no n'hi hagués entre els morts".

L'entrada porticada que trobem a l'entrada del nostre cementiri es va construir amb cadascuna de les pedres que hi havia al citat antic recinte funerari del Roser. Es van traslladar una a una fins a bastir la portalada actual que, entre d'altres funcions, cobreix la magestuosa estàtua del Déu Cronos.

ENTRADA PORTICADA
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga