DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

PANTEÓ DELS FILLS IL·LUSTRES/FAMÍLIA MACIÀ VILA

Aquest panteó s'utilitza actualment per donar acollida a a aquelles persones que han estat distingides amb la menció de Fills Il·lustres de la Ciutat de Reus. Per això podeu observar que s'ha posat una placa amb l'escut gravat de la ciutat en un dels seus laterals.

En un primer moment va ser construït per a la família Vila: Maria Barberà, la vídua de l'industrial i banquer Macià Vila. El panteó va ser dissenyat per l'arquitecte Leandro Albareda.

Es tracta d'un mausuleu d'estil neoclàssic, format per una piràmide truncada de grenit gris, coronada per una figura que sostè una creu. La seva decoració és d'inspiració classica, amb símbols tan representatius com els rellotges de sorra amb ales o les torxes cap avall. Als quatre costats de la piràmide hi veureu unes fornícules on hi han situats els retrats en bust del matrimoni Vilà Barberà.

PANTEÓ DELS FILLS IL·LUSTRES/FAMÍLIA MACIÀ VILA
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga