DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

PLACA DEL PRIMER ENTERRAMENT

El Cementiri General de Reus, va ser impulsat durant la segona meitat del segle XIX i inaugurat l’any 1870. En aquest punt on ens trobem ara mateix, s'hi va fer la primera inhumació el dia 2 de gener de l'any 1871. La construcció d'aquest equipament funerari es va poder realitzar gràcies al llegat de l’advocat i polític reusenc Josep Sardà i Cailà. El recinte original té forma quadrada i compta amb un edifici de serveis a la façana sud i diverses fileres adossades als altres tres costats.

El seu espai interior es va delimitar en dues meitats simètriques separades per un passeig central. Als seus costats s’erigeixen els panteons i maosuleus més destacats, testimonis directes d’una determinada època històrica de la ciutat.

Més enllà, s’hi localitzen els nínxols i les fosses comunes. El Cementiri General de Reus -gestionat pels Serveis Funeraris Municipals Reus i Baix Camp- ha vist ampliada la seva superfície durant els darrers anys fins a ocupar una superfícies de més de 7 hectàrees. Una amplicació executada bàsicament per la part nord, amb un nou espai delimitat també per una filera de capelles on si van ubicant progressivament les noves illes de sepultures.

PLACA DEL PRIMER ENTERRAMENT
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga