DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

TOMBA AMB LES RESTES DEL VELL CEMENTIRI CIVIL

Seguint la història de la ciutat de Reus, comprovarem com al llarg dels segles, el seu nucli urbà ha arribat a tenir un total de quatre recintes funeraris: un incialment a la zona del que actualment coneixem com la plaça Mercadal, posteriorment aquest espai es va traslladar més cap a la zona sud de la ciutat, en concret a la zona coneguda com a Fossar Vell; en una tercera fase, el recinte funerari es va ubicar ja més cap els afores, situant-se a la zona de l'antiga Ermita del Roser. I finalment, tal com veure-ho al llarg del recorregut històric per aquest equipament es va implantar de manera definitiva en aquest Cementiri General de Reus.

En aquesta tomba hi reposen les restes recuperades al cementiri extramurs de les persones no catòliques que van ser inhumades en aquests diferents trasllats.

TOMBA AMB LES RESTES DEL VELL CEMENTIRI CIVIL
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga