DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

TOMBA DE L'ESCULTOR JOAN REBULL

Entre els modernistes funeraris de la família Gil Abelló i el modernista Pratdesaba, hi trobem un altre exemple de monument profà: la Tomba de l'escultor Joan Rebull.

Un senzill monument, obra seva, dissenyada sobre una senzilla làpida sepulcral de pedra amb el seu nom i les dates de naixement i mort. Sobre la llosa, l'escultura de tres nens, nus i descalços, que miren el visitant integrant-lo en l'escenografia del conjunt. Es tracta de l'obra coneguda com Els tres gitanets on, la figura del nen del centre representa el mateix Rebull que estén els braços per les espatlles dels dos companys que l'acompanyen. Esculpit el 1976, respon als preceptes propis del grup dels evolucionistes de què formava part Rebull i que defensava, especialment, el ritme estatutari dels clàssics.

TOMBA DE L'ESCULTOR JOAN REBULL
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga