DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

TOMBA DELS PRATDESABA

Aquesta altra joia modernista està ubicada a la zona dels panteons i va ser realitzada per l’arquitecte Jeroni de Paula Granell i Manresa. Destaca en gran manera per la seva decoració amb elements vegetals i la seva estructura aplanada en forma de creu grega de pedra, amb lletres de bronze.

La creu és de pedra arenosa i presenta un lleu alçat a la part central. Els braços están decorats amb flors d’adormidera –un dels símbols de la mort- i fulles d’acant. Als quatre espais intermitjos hi ha pensaments disposats de forma aplanada, com si figuressin escates de peix. 

TOMBA DELS PRATDESABA
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga