DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

Espai de condol

Sala del tanatori

Envieu el vostre condol a la família

Una de les principals actuacions de l'empresa municipal Serveis Funeraris Reus i Baix Camp és el de facilitar totes aquelles iniciatives encaminades a fer arribar els sentiments i expressions de de condol a familiars i amics de les persones que ens han deixat i que son acollides en una sala de vetlla al nostre Tanatori Municipal. En aquest sentit, una de les gestions que podeu realitzar a través d'aquesta pàgina, és la de fer arribar els vostres missatges als seus familiars. Nosaltres els hi farem arribar el més ràpid possible.

Envieu una nota de condol a la família

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga