DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

30/11/2020

Especial Duelo. Entrevista a Maria del Mar Pérez, Psicóloga y Psicoterapeuta de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp


Psicóloga Reus

El Especial Duelo de Revista Funeraria incluye, entre otros artículos y reportajes, la entrevista a Maria del Mar Pérez, Psicóloga y Psicoterapeuta de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, en la que la profesional explica en qué consiste el Servicio de Duelo que ofrece la empresa funeraria. “En síntesis, el Servicio de Duelo se basa en una sesión de acompañamiento en el duelo de carácter psico-educativa en la que se reúnen habitualmente unas siete u ocho personas. En general, todas ellas se encuentran inmersas en unos momentos de pérdida de un ser querido y en un proceso caracterizado por un desconocimiento de todo aquello relacionado con el dolor interior, con muchos de los síntomas que lo envuelven y que no tienen claro si su estado de ánimo es normal o no, si actúan bien o mal, etc.”, afirma Pérez, cuya función dentro del grupo es detectar la situación emocional de cada una de ellas e intentar dar pautas para aligerar el dolor.

Consultar entrevista completa en el Especial Duelo publicado por Revista Funeraria.

Web referecia: Revistafuneraria.com


ALTRES NOTÍCIES QUE US PODEN INTERESSAR

El Cementiri General de Reus recull els guardons del concurs als millors cementiris de l’Estat

23

11

22

El Cementiri General de Reus recull els guardons del concurs als millors cementiris de l’Estat

La Casa de las Américas de Madrid va acollir ahir, 22 de novembre, la cerimònia de lliurament del concurs als millors cementiris de l’estat on el Cementiri General de Reus va recollir dos premis.

Llegeix la noticia
Presentació dels Serveis Funeraris Mancomunats

10

11

22

Els ajuntaments de Reus, Vila-seca, Salou i Constantí s'uneixen per crear una empresa pública de serveis funeraris

Els alcaldes de Vila-seca, Salou, Constantí i Reus han anunciat aquest dijous, 10 de novembre que estan treballant en una fórmula de col·laboració conjunta que permeti posar a disposició de la ciutadania dels quatre municipis una oferta pública de serveis

Llegeix la noticia
Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga