DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

Espai de condol

Sala del tanatori

Envieu el vostre condol a la família

Una de les principals actuacions de l'empresa municipal Serveis Funeraris Reus i Baix Camp és el de facilitar totes aquelles iniciatives encaminades a fer arribar els sentiments i expressions de de condol a familiars i amics de les persones que ens han deixat i que son acollides en una sala de vetlla al nostre Tanatori Municipal. En aquest sentit, una de les gestions que podeu realitzar a través d'aquesta pàgina, és la de fer arribar els vostres missatges als seus familiars. Nosaltres els hi farem arribar el més ràpid possible.

JOSEP ROIG LAFONT

82 anys

Lloc

Sala de Vetlla 5

Tanatori

Com arribar-hi

Cerimònia

Tanatori

23/06/22 - 15:30

Com arribar-hi

Cementiri

Reus

Com arribar-hi

Visites

De les 18:30 del 22/06/22 fins a les 15:30 del 23/06/22

JOSEP ROIG LAFONT

82 anys

Lloc

Sala de Vetlla 5

Tanatori

Com arribar-hi

Cerimònia

Tanatori

23/06/22 - 15:30

Icono boton dar playVideo cerimònia Com arribar-hi

Cementiri

Reus

Com arribar-hi

De les 18:30 del 22/06/22 fins a les 15:30 del 23/06/22

Envieu una nota de condol a la família

Rebreu un correu amb el contingut de la nota de condol
He llegit i accepto la política de privacitat

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us informem que les vostres dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS SERVEIS MUNICIPALS, S.A. – SERVEIS FUNERARIS REUS I BAIX CAMP (“SF REUS”) com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de donar tràmit a la vostra petició de contacte, sobre la base del vostre consentiment previ. Us informem que, per a la consecució d’aquesta finalitat, SF REUS no portarà a terme decisions individuals automatitzades, incloent-hi l’elaboració de perfils. Es poden preveure cessió de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per la consecució de la finalitat, i les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les vostres dades. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les vostres dades, enviant una comunicació per escrit a l’adreça Plaça de Pablo Picasso, núm. 1 – 43204 Reus (Tarragona), a l’adreça de correu electrònic dpd.rsm@reus.cat o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus (https://www.reus.cat/oficina-datencio-ciutadana-oac). Addicionalment, si considereu que REDESSA està tractant les vostres dades personals de forma inapropiada, podeu dirigir les vostres reclamacions davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT). Per a més informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal, podeu consultar la nostra Política de Privacitat al següent enllaç: https://www.sfreus.cat/politica-de-privacitat

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga