DEFUNCIONS COM ARRIBAR-HI US PODEM AJUDAR?

Espai de condol

Sala del tanatori

Envieu el vostre condol a la família

Una de les principals actuacions de l'empresa municipal Serveis Funeraris Reus i Baix Camp és el de facilitar totes aquelles iniciatives encaminades a fer arribar els sentiments i expressions de de condol a familiars i amics de les persones que ens han deixat i que son acollides en una sala de vetlla al nostre Tanatori Municipal. En aquest sentit, una de les gestions que podeu realitzar a través d'aquesta pàgina, és la de fer arribar els vostres missatges als seus familiars. Nosaltres els hi farem arribar el més ràpid possible.

JOSÉ LÓPEZ GARCIA

88 anys

Lloc

Sala de Vetlla 7

Tanatori

Com arribar-hi

Cerimònia

Sant Joan

24/06/24 - 16:00

Com arribar-hi

Destí final

Incineració a Reus

Com arribar-hi

Visites

De les 12:00 del 23/06/24 fins a les 15:45 del 24/06/24

JOSÉ LÓPEZ GARCIA

88 anys

Lloc

Sala de Vetlla 7

Tanatori

Com arribar-hi

Cerimònia

Sant Joan

24/06/24 - 16:00

Icono boton dar playVideo cerimònia Com arribar-hi

Destí final

Incineració a Reus

Com arribar-hi

De les 12:00 del 23/06/24 fins a les 15:45 del 24/06/24

Envieu una nota de condol a la família

Rebreu un correu amb el contingut de la nota de condol

En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS SERVEIS MUNICIPALS, S.A. – SERVEIS FUNERARIS REUS I BAIX CAMP amb N.IF. A-43673839 i domicili a Plaça de Pablo Picasso, núm. 1 – 43204 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament. La finalitat del tractament és enviar un missatge de condol a les famílies, de part de l’usuari de forma telemàtica. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili del Responsable del Tractament o a través de l’adreça de correu electrònic [email protected]. Addicionalment, si considera que el Responsable del Tractament està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT). Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.sfreus.cat/politica-privacitat

Últimes defuncions

En aquest enllaç podeu accedir a l'històric de les darreres defuncions que han estat ateses al nostre Tanatori Municipal de Reus.

Aneu a Últimes defuncions
Cementeri general

El Cementiri General de Reus ha complert recentment els seus 150 anys d'història. Una commemoració que ha estat protagonitzada per tot un seguit d'activitats culturals i de divulgació d'aquest patrimoni.

Aneu al cementiri
Botiga online

En aquest apartat trobareu diferents possibilitats de detalls florals per fer arribar a les famílies mentre fan ús de les diverses sales de vetlla.

Aneu a la nostra botiga